• Laatste fashiontrends

  Mode trends

  Mode trends

  De mode staat nooit stil en ook dit jaar zijn er natuurlijk weer trends die gevolgd kunnen worden. Zo zijn er een aantal kledingstukken die helemaal top zijn op dit moment, en ook zul je wat lezen over de kleuren. Lees snel verder als je benieuwd bent!

  Laatste fashiontrends. Allereerst het item waar niemand meer omheen kan: de waterfall coat. Dit is een jas die langer valt dan men gewend is, maar bij vrijwel iedere lengte goed staat. Wat opvallend is bij deze jassen, is dat ze niet dicht gemaakt worden met knoopjes of een rits, maar dat je hem dichtknoopt met een band die eromheen zit. Perfect voor wanneer het toch een beetje koud is. De jas is ook prima open te dragen. Qua kleur zul je deze voornamelijk terug zien komen in camel.

  Herinner je de tuinbroek nog van de jaren 90? Op dat moment was hij helemaal hip, maar ook nu mag hij weer de kast uit worden gehaald. Tuinbroeken zijn lekker gemakkelijk, nonchalant en je ziet er toch super modieus uit. Wanneer het wat kouder is, kan er worden gekozen voor een tuinbroek met lange pijpen. Draag onder de tuinbroek een lekker simpel wit t-shirt en de outfit is helemaal af! De tuinbroek is het meest verkrijgbaar in denim.

  Als derde is er het zwarte leren jasje. Hij is nooit uit de mode geweest, en ook nu zien we hem dus weer veel terug. De reden? Het is overal mee te combineren. Een leren jasje past goed bij een jurkje, een stoere jeans of een leuk rokje. Erg leuk om te dragen wanneer het nog iets te koud is voor korte mouwen buiten. Een leren jasje is in ieder geval de investering zeker waard. De kans is groot dat je hem overal bij zult dragen!

  Ten slotte zijn de sneakers helemaal top nu. De kleuren kunnen niet gek genoeg. Van mooi lichtblauw tot neon roze, het kan allemaal. Sneakers maken een outfit net even wat sportiever en ook wat speelser. Wat ook erg prettig is, is dat vele merken op deze trend inspringen. De meest bekende merken zijn Nike en Adidas, maar je kunt ook kiezen voor sneakers zonder merkje. Je kunt nu in ieder geval genieten van ver lopen dankzij deze trend, want van zere voeten zul je geen last meer hebben. Hakken kun je voortaan lekker in de kast laten staan.

  Post Tagged with , ,

Geef een reactie