• Dann Hensums herenboxers voor minder dan een tientje!

  boxershorts-Dann-Hensums-foto

  Boxershorts by Dann Hensums

  Schrik je regelmatig van de prijzen voor heren boxershorts  en ben je eigenlijk op zoek naar een aanbieding voor mannenondergoed? Dan ben je bij Dann Hensums aan het goede adres, je bestelt er online je boxers voor minder dan een tientje per stuk. Bestel je er minimaal 4? Dat betekent dat je geen verzendkosten betaalt, waardoor je heel voordelig online je aankopen kunt doen. Uiteraard kun je rekenen op heren ondergoed van een zeer goede kwaliteit, wat tot uiting komt in het gebruik van hoogwaardig katoen en lycra.

  Voordelig online beschikbaar

  Je hebt online de keuze uit vele heren boxers van tal van modellen. Blader op je gemak door de verschillende kleuren, zoals blauw, zwart en wit. Je zorgt er daarmee voor dat je de boxers onder verschillende outfits kunt dragen, of je in je kledingkast voor wat variatie kunt zorgen. Heb je een voorkeur voor de grijze modellen, of gaat je voorkeur uit naar groene boxers? Welke varianten van het heren ondergoed in de aanbieding je ook bestelt, je betaalt altijd een prijs van €9,95. Dat betekent dat je de heren boxers voor minder dan een tientje kunt aanschaffen, vanaf 4 stuks zelfs zonder verzendkosten.

  Geen verzendkosten vanaf €39

  Bestel je minimaal 4 boxers? Vanaf €39 aan totale bestelling betaal je geen verzendkosten, waardoor je gewoon gratis online kunt winkelen. Je hoeft er de deur niet voor uit, terwijl je daar aan de andere kant ook geen extra kosten voor hoeft te maken. Het is daarom de moeite waard om online in ieder geval 4 van de modellen uit te zoeken. Wil je de verschillende kleuren combineren, of er met een enkele kleur boxer short voor heren voor zorgen dat je stijlvol voor de dag kunt komen? Je kunt online je maat selecteren en de bestelling afronden.

  dann-hensums-kleuren boxers

  Uitstekend pasvorm en goede kwaliteit

  Onafhankelijk van het type of de kleur boxer die je kiest, je kunt dankzij het gebruik van hoogwaardig katoen en lycra rekenen op een comfortabele boxer met de ideale pasvorm. Het ondergoed heren voor heren in de aanbieding is gemaakt van hoogwaardig katoen, dat bekend staan om de grote mate van comfort en de goede regulatie van vocht. Daarnaast kun je rekenen op het gebruik van lycra, dat ervoor zorgt dat de pasvorm van de boxers niets te wensen overlaat. Je kunt de boxers eenvoudig online bestellen, zodat je er snel de beschikking over heeft. Zie ook meer in de boxershortswinkel!

Geef een reactie