• Hoe vind je de juiste kortingscodes?

  Je bent eigenlijk op zoek naar nieuwe schoenen, dit kan een heel karwei worden. Je vraagt je vaak af; “zal ik ze online kopen of toch maar even de stad in gaan op zoek naar het juiste paar”. Voor beide manieren is wel iets te zeggen. Het is natuurlijk het gemakkelijkste om jouw nieuwe paar schoenen online te kopen. Je hoeft er niet de deur voor uit, staat niet oog in oog met een verkoper die graag de schoenen aan jou wilt verkopen, geen lange rijen, en zo zijn er nog nog wel een paar argumenten op te noemen om je aankoop online te doen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om tijdens de bekende “sale” periode de stad in te duiken om daar toch nog met korting jouw favoriete paar te scoren. Het gebeurt alleen te vaak dat net jouw maat er niet meer is en na een hele dag rondgelopen te hebben nog steeds niet geslaagd te zijn.

  Kortingscodes.

  Een redelijk nieuw fenomeen is het online shoppen met kortingscodes. Er zijn een aantal grote websites die deze codes online zetten en die je gratis kunt gebruiken. Op deze websites staan vaak duizenden kortingscodes, acties en aanbiedingen van honderden Nederlandse webshops. Neem bijvoorbeeld de Sarenza kortingcodes. Regelmatig verschijnen er nieuwe kortingscodes van deze webshop zoals: gratis  verzending, een percentage korting of zelf een bedrag korting. Door gebruik te maken van deze codes, kan jij heel eenvoudig vele euro’s besparen op jouw online aankoop.

  Hoe werken deze kortingscodes?

  Er zijn een aantal grote websites die kortingscodes aanbieden. Vaak kom je aan het einde in het bestelproces een vakje tegen waarin je een promotiecode kunt invullen. Je zoekt op een van de kortingscode website de desbetreffende webshop op, wanneer er kortingscodes, acties of aanbiedingen beschikbaar zijn zullen deze getoond worden. Wanneer je een bruikbare kortingscode hebt gevonden vul je deze in de daarvoor bestemde ruimte in. Je korting wordt nu automatisch verrekend met jouw bestelling.

  Post Tagged with

Geef een reactie