• Lumberjack blouse

  Lumberjack blouse

  Iedereen is tegenwoordig bekend met het geblokte patroon op stof van een top. Dit patroon, ook wel lumberjack pattern genoemd, is uitgegroeid tot één van de meest populaire en graag geziene stof van kledingstukken. Zoals dat altijd gaat met modetrends is lumberjack pattern er eventjes tussen uit geweest, om daarna sterker dan ooit terug te komen. Dit patroon, wat oorspronkelijk de kleuren rood en zwart hanteerde, is momenteel in verschillende kleuren combinaties verkrijgbaar. De letterlijke vertaling van lumberjack is houthakker. Die zien we in onze fantasie ook wel aan het werk in zo’n shirt. Nu is het zo dat niet alleen lumberjacks, maar iedereen graag een shirt met een stof als deze draagt!

  MyMenFashion.com lumberjack items. Neem bijvoorbeeld deze: Short sleeve lumberjack shirt. Deze uitvoering heeft korte mouwen en aan de zijkanten een ritsje. Dit zorgt voor een op en top modieus effect. Draagt dit shirt bijvoorbeeld met losse knopen, daar onder een wit t-shirt en combineer met een gave jeans. Dit zorgt als je het ons vraagt voor een geweldig resultaat.

  foto1Een ander gaaf voorbeeld van een item die dit patroon draagt is lumberjack T. Dit waanzinnig vormgegeven t-shirt heeft alles in huis om in de smaak te vallen bij kleding liefhebbers!

  foto3

  Het heeft een aantal opvallende pluspunten! Het leren object op borst/schouder hoogte, het zakje op de linker borst en de omgekrulde mouwen waar ons favoriete patroon naar buiten komt. Maar het aller gaafste is nog wel de onderkant van dit shirt, waarbij het lijkt alsof er een lumberjack blouse onder vandaan komt. Met zelfs de knoopjes er op als detail. In een woord waanzinnig!

  Dan is er nog één item waarvan ik denk dat het de aandacht verdient om dit stuk mee af te sluiten. Dan heb ik het over Blocked lumberjack blouse. Dit shirt heeft een oranje/bruin tegen blauw geruit patroon. Wat dit shit een geweldig en nooit eerder vertoond design geeft is de spijkerstof die er in verwerkt is. Zoals je ziet is de gehele rugzijde, vanaf schouderhoogte voorzijde van spijkerstof. Met dit shirt maak je de blits op iedere gelegenheid!

Geef een reactie