• Ondergoed en persoonlijkheid

  Dimenno.nlHet zal je misschien verbazen, maar ondergoed kan veel zeggen over jouw persoonlijkheid. Het ondergoed dat je draagt is namelijk heel persoonlijk. Je kiest dit meestal zelf, of wellicht met je partner, en met de grote hoeveelheid keus dat je tegenwoordig vindt in de lingeriewinkels, kan je zeker iets kiezen dat aansluit bij jouw persoonlijkheid. Want waar je ook maar naar op zoek bent, tegenwoordig is het allemaal mogelijk: strakke boxershorts, wijde boxershorts, slips, strings en zelfs lange onderbroeken zijn weer terug van weggeweest. En dan hebben we het alleen nog maar over het model… Ook het aanbod materialen, kleuren en prints wordt met de dag gevarieerder. Ben je benieuwd wat jouw ondergoedkeus vertelt over jouw persoonlijkheid?

  Strakke boxershort

  Bij de meeste mannen wordt er al in de jonge jaren een voorkeur voor een bepaalde stijl ondergoed. Zo is de strakke boxershort  vooral de laatste jaren een grote favoriet van mannen in allerlei leeftijdscategorieën. Mannen die strakke boxershorts dragen, zijn over het algemeen mannen die redelijk wat aandacht aan hun uiterlijk besteden. De strakke boxershorts gaan hand in hand met de  wat strakkere (spijker)broeken die we tegenwoordig ook steeds meer zien bij mannen. Het is natuurlijk geen gezicht om je wijde boxershort weg te stoppen in een strakke aansluitende jeans.

  Wijde boxershort

  Ben jij niet zo van de strakke broeken en draag je liever wijde boxershorts? Dat is helemaal niet raar hoor. Het geeft juist aan dat je relaxt in het leven staat en vooral lekker wil genieten van alles wat je meemaakt. Vooral het ruime assortiment wijde boxershorts bestaat steeds meer uit ondergoed in allerlei (felle) kleuren en vrolijke of grappige prints. Ga jij liever voor een neutrale of een opvallende kleur boxershort?

  Zwart of liever een felle kleur met print?

  De kleur van jouw ondergoed onthult bovendien ook het een en ander over jouw persoonlijkheid. Zwart wordt gezien als een veilige keus, misschien een beetje gewoontjes, maar tegelijkertijd is het mysterieus en klassiek. Met rood daarentegen ga je voor een sensuele look waarbij je een flinke portie lef uitstraalt. Ben jij meer van het blauwe ondergoed? Dat gaat vaak samen met een dosis vertrouwen en wijsheid, terwijl je met wit ondergoed meer gaat voor zuiverheid en openheid. En wie er zet dat grijs een saaie kleur voor huismussen is, heeft het helemaal mis. Grijs staat voor duidelijkheid en nadenken alvorens beslissingen te maken.

  Nieuw ondergoed nodig?

  Heb je na het lezen van dit artikel het idee dat je toe bent aan nieuw ondergoed? Of ben je gewoon benieuwd naar het hedendaagse diverse aanbod? Breng dan eens een bezoekje aan Dimenno.nl om een leuk assortiment aan heren ondermode te zien.

   

   

  Post Tagged with

Geef een reactie