Over ons

Lekker shoppen

Lekker shoppen

EQGEN.nl is de fashion startpagina die zonder omwegen je leidt naar de betere online webshops. Natuurlijk kennen we de Zalando’s en Beslist’s, Kleding.nl en de Wehkampjes. En in de toekomst zullen daar ook nog wel meer bij komen. Masssa is kassa maar daar denken we net even anders over

Er zijn vele tienduizenden kleinere webshops die zeker in de spotlights mogen staat en daar willen wij voor zorgen. Deze webshops vind je niet in de top tien van de zoek resultaten in Google. Helaas, hier zal je verder in de zoekmachine moeten ‘spitten’ of rechtstreeks naar onze website komen.

We hebben een ruime collectie gemaakt van de betere, leuke en vernieuwende webshops die zeker de aandacht verdienen. Voor de goede orde wij verkopen dus geen kleding en accessoires maar we zijn je gids in de zoek tocht.

Mocht je website er nog niet tussen staan maar je wilt wel een link op onze website hebben. Dan raden we je aan om een bericht achter te laten op onze website. Een van onze redacteuren zullen er naar kijken, en deze op waarde te beoordelen.

TEAM EQGEN FASHION

eqgen (at) outlook.com

Geef een reactie