• Wat is jouw favoriete accessoire?

  Horloges en zonnebril

  Horloges en zonnebril

  Ik draag niet altijd accessoires. Het ligt ook een beetje aan de bui of de stemming waarin ik met bevind of ik kies voor accessoires of niet. Bijvoorbeeld wanneer ik me niet goed uitgeslapen voel of wanneer ik zomaar een rommeldagje in huis heb, dan vind ik alleen kleding wel prima. Maar zeker als ik ga werken of uit ga, dan kies ik altijd voor accessoires. Een aantal van mijn favorieten zijn: Horloges.

  Horloges heb ik in allerlei soorten, maten en kleuren. Een horloge dragen vind ik echt enorm praktisch. Vooral als ik moet werken of als ik ga reizen, is een horloge echt onmisbaar. Het is leuk als een horloge past bij de rest van mijn outfit. Om deze reden heb ik een roze, een blauwe, een rode, een zwarte en een gouden horloge. Het gouden horloge kan eigenlijk altijd wel en deze draag ik ook bijzonder graag omdat ik hem van mijn man heb gekregen. Maar als ik zin heb om iets vrolijks en fleurigs te dragen, dan kies ik het horloge dat het beste bij de kleding van die dag past.

  Sieraden. Vroeger gaf ik niet zo heel veel om sieraden. In mijn la met sieraden bevonden zich vooral zilveren armbanden, ringetjes, oorbellen en kettingen. Ik droeg ze echt wel eens, maar zonder vond ik het ook prima. Ik was er nooit heel enthousiast over. Nadat ik echter tijdens een bezoek aan een kleurenconsulente te horen kreeg dat mijn huid een warme ondertoon heeft en dat ik om die reden beter gouden dan zilveren sieraden kan dragen, is dit helemaal veranderd. Nu draag ik dagelijks gouden sieraden en voel me er echt extra mooi mee. Favoriet is een gouden ketting met een roos als hangertje. Ik kreeg hem bij de geboorte van onze dochter Roos. Erg leuk om me ook door deze ketting met haar verbonden te voelen.

  Sjaals. Ik vind dat een sjaal vaak net iets extra’s geeft aan een blouse, trui, shirt of jurkje. Zeker nu je overal voor kleine prijsjes sjaals kunt kopen, draag ik ze heel graag. Ik heb wel zo’n 30 verschillende sjaals in mijn kledingkast hangen. De meeste zijn kleurrijk en bestaan uit vrolijke lentekleuren. Wanneer ik als bovenkleding een kleur draag die mij niet heel goed flatteert, haalt een sjaal het weer helemaal op. Mannen. Ook mannen kunnen prima accessoires dragen. En dan bedoel ik absoluut niet alleen een horloge. Uiteraard dragen mannen vaak een riem of een stropdas. Maar ook sieraden kunnen prima bij mannen.

  Post Tagged with ,

Geef een reactie