• Welke overhemd pasvorm past bij jou?

    overhemdenElke man heeft een andere lichaamsbouw en eigen persoonlijke voorkeuren voor kleding. Dit geldt zowel voor onderkleding als bovenkleding. Vooral voor strakke overhemden is het, gezien de vele getailleerde opties, belangrijk om te beoordelen welke pasvorm het beste aansluit bij jouw lichaamsbouw. Belangrijk hierbij is om te kiezen welke goed aansluit op je fysieke kenmerken maar waarbij ook het comfort niet mag ontbreken. Dankzij de veel eisende consument is de kwaliteit van de moderne overhemd ook aanzienlijk toegenomen.

    Kiezen voor de meest ideale pasvorm. Naast het kiezen voor een nieuwe overhemd op basis van criteria zoals merk, kleur, mouwlengte, vormt ook de pasvorm een belangrijke factor in de uiteindelijke keuze. De kleur kan nog net zo mooi zijn, en het merk nog net zo chique, maar zonder de juiste pasvorm wordt het dragen van de hemd al een stuk minder stijlvol. Vraag daarom altijd naar de verschillende pasvormen en ga voor jezelf na hoe jij je overhemd wilt dragen. Moet hij strak aansluiten op de je lichaamsvormen? Of heb je bijvoorbeeld liever een losjes zittende hemd.

    Eenvoudig online je overhemden kopen. In de overzichtelijke webshop van hemdvoorhem.nl is er voor elke man volop keuze voor een overhemd naar de juiste pasvorm. Dankzij de handige zoekfilter kun je op eenvoudige wijze de keuze maken uit de serie Seidensticker overhemden uit een drietal verschillende pasvormen. Zo is er de keuze voor Modieus getailleerde overhemden, welke licht getailleerd zijn voor een verhoogde en modieuze uitstraling. Deze pasvorm wordt vooral in Nederland veel gedragen en is dan ook de meest verkochte pasvorm in onze webwinkel. Houd je echter niet van een te getailleerde hemd, dan kun je kiezen voor het rechte model, welke ook wel bekend staat als de Comfort Fit genoemd. Deze overhemd zorgt voor een verhoogde bewegingsvrijheid en is een uitstekend alternatief voor heren met een maatje meer. Ben je juist wel op zoek naar Slim Fit overhemd, ga dan voor de strak getailleerde hemden zoals de Seidensticker overhemden Uno Super Slim.

Geef een reactie