• Welkom bij de wondere kledingwinkelwereld van Branditos

  Wij weten wat de shopper in jou nodig heeft

  Online winkelen is meer dan ooit een ware hype. De voordelen zijn dan ook ontelbaar. Maar zie jij het bos door de bomen nog wel? Waar moet je zijn om wat te vinden, moet ik echt uren surfen om mijn kledingartikel te vinden en hoe ben je er zeker van dat je de laagste prijs krijgt? Zaken waar we met Branditos.nl als kledingzoekmachine een duidelijk antwoord op willen bieden.

  Sneller, goedkoper, eenvoudiger!

  Met meer dan 7.000 merken en meer dan 1,5 miljoen kledingartikelen online mag het modeaanbod op Branditos gerust gigantisch genoemd worden. Toch blijft alles overzichtelijk dankzij de unieke zoekstructuur, waarbij zowel exclusieve producten als kledingstukken van de grootste merken op slechts enkele muisklikken te vinden zijn.

  Via onze handige zoekfunctie bepaalt jij zelf welke producten op jouw scherm tevoorschijn komen en dit – in tegenstelling tot concurrerende websites – zonder voorkeursbehandeling voor bepaalde webshops of winkels en zelfs (als je dit wilt) zonder het eindeloos navigeren door saaie categorieĆ«n en subcategorieĆ«n. De volledige keuze ligt hierdoor bij jou.

  Overal en altijd bereikbaar

  Naast een optimale manier om tot de gewenste zoekresultaten te komen, speelt ook een optimale bereikbaarheid voor ons een vitale rol. De winkelende Internetgebruiker wil vandaag de dag immers te allen tijde zijn of haar favoriete website kunnen bezoeken. Voor ons maakt het dan ook niets uit: desktop, laptop of mobiel. Alles sluit altijd naadloos aan, dankzij het responsive design!

  Niet in voorraad, dan ook niet in de zoekresultaten

  Als kers op de taart schotelt Branditos altijd het meest actuele aanbod aan kleding voor. Uit feedback van winkelende klanten noteerden we met stip de frustratie van het niet ter beschikking zijn van getoonde producten. Dankzij ons real-time updatesysteem ziet de bezoeker steeds de meest actuele voorraadstatus. Producten die niet of niet meer leverbaar zijn, verschijnen dan ook niet in de zoekresultaten.

  Benieuwd geworden wat er vandaag weer allemaal voor moois te vinden is? Neem dan eens een kijkje op onze website en ervaar ons motto: Kleding zoeken, vergelijken & besparen!

  Post Tagged with ,

Geef een reactie