• Zelf een blog schrijven?

  Wordt gastblogger mode

  Wordt gastblogger mode

  Ben je zelf een goede schrijver en heb je zit om gezette tijden een artikel te plaatsten, dan zijn we op zoek naar je. We willen op deze website niet alleen de betere fashion startpagina te zijn. We willen ook sommige webshops, nieuwe producten en de laatste  trends in de spotlights brengen.

  Neem eerst even contact met ons op voor dat je enthousiast gaat schrijven om de overleggen wat we precies bedoelen met goede blog. Zo willen we minimaal 400 tot 450 woorden in een artikel zien, uiteraard in foutloos Nederlands. Het heeft geen zin om in de Engelse of Duitse taal een blog bij ons aan te bieden.

  We begrijpen dat je ook graag over je eigen webshop wilt schrijven maar hier willen we wel duidelijke afspraken over maken. Immers onze lezers willen toch een objectief beeld hebben van de webshop. Het kan wel maar dan zal onze redactie wel het laatste woord hebben.

  Verder zullen we hebben we een sterke focus tot mode, kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, lingerie maar ook ondergoed voor mannen en accessoires. De onderwerpen kunnen wel divers zijn zoals webshop ervaringen, trends, laatste fashion nieuwtjes enz enz.

  Neem even contact op met onze redactie voor meer informatie.

   

Geef een reactie